Hvorfor bruge Gaihede som rådgiver ?

Løbende tilsyn • God kommunikation • Effektiv Styring • Faglige kompetencer

10 år i renoveringens tjeneste


Tillykke til teknisk direktør Jesper Krog med 10 års jubilæum hos Gaihede

Svært at forestille sig Gaihede, ingeniører & arkitekter, uden vores kære kollega, teknisk direktør Jesper Krog. Han har nu været i Gaihede i 10 år – de seneste 7 år som teknisk direktør. Jesper er en slider, en problemknuser, et byggeteknisk orakel, og så er han ikke mindst en klippefast støtte og kreativ sparringspartner for os alle i Gaihede.

Jesper er en travl direktør, men lige meget hvor mange byggesager, der rumsterer i hans hoved, er der ingen detaljer, der smutter, og så har han altid evnen til være til stede og have fokus både i mødet med kolleger og kunder.

 

Bred erfaring med alle typer byggeopgaver

Jesper Krog har bred erfaring med alle typer af bygge- og renoveringsopgaver. Han er velorienteret om den nyeste udvikling indenfor teknik, metoder og regler, og søger at implementere disse i vores projekter. Samtidig har han flair for processer og optimering af dem, og så formår han gennem sin erfaring, overblik og engagement, at få projektorganisationer til at samarbejde på tværs af interesser og dagsordener.

 

Uddannet civilingeniør

Oprindeligt er Jesper uddannet civilingeniør i 1996 med speciale i byggematerialer og konstruktion. Siden har han været involveret i byggebranchen i hovedstadsområdet – både inden for nybyggeri og renovering.

De første mange år arbejdede han i entreprenørbranchen i blandt andet de dengang store virksomheder Skanska Danmark, NCC og J&B Entreprise A/S.
Lige før ansættelsen i 2012 i Gaihede var han afdelingsleder i Daurehøj Erhvervsbyg A/S.

I Gaihede blev han ansat som afdelingsleder, og efter tre år blev han i 2015 teknisk direktør med ansvar for virksomhedens tekniske udførsel af projekterne og kvalitetssikringen.

 

Stammer fra Sønderjylland

Selv om Jesper oprindeligt er fra det sydligste Sønderjylland – fra Padborg, så føler han sig hjemme i Hovedstaden med alle de ældre ejendomme, som skal renoveres.
I sin fritid kobler han fra sammen med sine døtre i en lokal rideklub nær Hedehusene, hvor han bor. Her slapper han helt af – for som han siger, er man tvunget til at slappe af med heste, da de med det samme fornemmer stress og dårligt humør.

Den samme evne har han i mange år med held overført til byggebranchen.

Tillykke Jesper 🤗

Se mere om vores kolleger.

Book møde