Hvorfor bruge Gaihede som rådgiver ?

Løbende tilsyn • God kommunikation • Effektiv Styring • Faglige kompetencer

Brug en rådgiver til at få de rette altaner


Rimeligt at der kommer flere kommunale krav til nye altaner – lad os hjælpe jer i mål med godkendelse og effektiv udførsel.


Af Mogens C. Ramsløv, adm. direktør

Hvert år kommer der 4.000 nye altaner op i København. Umiddelbart er det positivt. Altaner sikrer, at en masse mennesker kan komme ud i luften, spise søndagsbrunch i solskin og slåbrok, få mere rum omkring sig, og så er der endda også flere penge i banken. Alle lejligheder i København får et gigantisk værdiløft med en ny altan.

 

Nye restriktioner på vej i København

Derfor kan det se underligt ud, når Københavns Borgerrepræsentation nu igen barsler med restriktioner i forhold til altanansøgninger.

Som rådgiver på området kunne det være fristende for os bare at falde ind i hylekoret, og kritisere myndighederne for at være formynderiske og smagsdommere.

Alt er dog ikke helst så simpelt, og på mange måder har Københavns Borgerrepræsentation en pointe.

For helt ærligt – der er udfordringer med mange nye altaner.

 

Gå en tur og se selv

Prøv at gå en tur i brokvartererne, kig op og tjek altaner, så vil I se, at ikke alle er æstetisk vellykkede. Eller med andre ord – flere er decideret grimme.

Mange af dem ligner det, de er – masseproducerede metalkasser, som er monteret uden at tage hensyn til historien og æstetikken på den bygning, de monteres på.

Der er god grund til at have styr på, hvad de gør ved bygningen, når de projekteres, og det gør ikke noget, at Københavns byggemyndigheder interesserer sig for det.

Men det kræver altid en vurdering.

 

Brug konkrete vurderinger ved godkendelse

Det nytter ikke noget bare at lave et forsigtighedsprincip, hvor myndighederne gør alle altaner så små som muligt efter rigide regler, som de lægger op til i de nye forslag.

Vurdering og godkendelse af altanansøgninger skal bero på et konkret og arkitektonisk skøn.

 

Tag hensyn til både komfort og æstetik

Det er vigtigt at rådgive og hjælpe ejendomsejere til at finde frem til den rette altantype til dem og hele ejendommen. Man skal tage hensyn til både komfort og æstetik.

Man skal lytte til ejendomsejernes ønsker og behov, udarbejde et projekt, argumentere over for myndighederne – og som regel bliver det indsendte forslag godkendt.

Det er vigtigt at få den rette rådgivning og blive guidet på dette område, så resultatet bliver godt.

I en by betyder godt, at en altan skal give glæde og mere livskvalitet hos ejerne, og så skal de være æstetisk og arkitektonisk langtidsholdbare. De skal give værdi for hele byen, naboerne – de forbipasserende. Og de skal også være pæne for folk, der ser på dem om 30 år.

At finde frem til det bedste produkt både på komfort og æstetik kræver rådgivning fra eksperter, og gode regler og procedurer.

Lad os hjælpe jer. Vi har indsigt i både regler, æstetik og at styre projekter sikkert i mål.

10 grunde til at hyre en rådgiver ved altansager

Læs mere om altaner her.

Hvis I vil have hjælp til nye altaner, så kontakt:

Gaihede på 70 22 11 41

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Book møde