Hvorfor bruge Gaihede som rådgiver ?

Løbende tilsyn • God kommunikation • Effektiv Styring • Faglige kompetencer

Bygherrerådgiver med konstruktionserfaring


Vi søger Bygherrerådgiver med konstruktionserfaring

Har du en stærk rådgiverprofil med erfaring inden for konstruktioner og statik? Tænder du på at stå i spidsen for spændende og komplekse projekter igennem tværfagligt samarbejde, med kompetente kollegaer? Så er du sikkert den kollega, vi står og mangler i Gaihede.

Gaihede – en virksomhed i vækst – er en rådgivende ingeniør- og arkitektvirksomhed med dybe rødder i dansk byggetradition. De pt. 30 rådgivende ingeniører, arkitekter og konstruktører har gennem mange år specialiseret sig i totalrådgivning inden for renovering, ombygning, udvikling og vedligehold af boliger, offentlige institutioner, samt erhvervs- og industriejendomme.

Gaihede rådgiver således ejer- og andelsforeninger, almene boligorganisationer, ejendomsinvestorer og offentlige bygherrer om vedligeholdelse, renovering og ejendomsudvikling lige fra idé til færdigt projekt.

Gaihede kortlægger de forskellige projekter relateret til eksisterende bygninger, så kunden undgår ubehagelige overraskelser og har fuldt overblik over projektet hele vejen igennem, så både budgetter, aftaler og tidsplaner bliver holdt. Se mere på www.Gaihede.dk

Din rolle:

Gaihede arbejder med meget forskellige kundegrupper – primært i Storkøbenhavn. Det betyder, at der er god alsidighed i opgaverne. Som bygherrerådgiver og projektleder i Gaihede får du et stort ansvar, hvor du får det direkte og totale ansvar over for kunden – naturligvis med støtte fra såvel kollegaer som ledelse.

Din primære rolle vil være at fungere som rådgivende ingeniør med fokus på konstruktioner og statiske beregninger for egne og kollegaers projekter – store som små.

Du får selvstændigt ansvar for opgaver, som eks.:

  • Projektledelse og bygherrerådgivning
  • Projektering og dimensionering af konstruktioner, samt forberedelse af udbudsmateriale
  • Myndighedsbehandling
  • Deltagelse i byggemøder, tilsyn og opfølgning
  • Samarbejde med entreprenører, rådgivere og nøgleleverandører
  • Mangelgennemgange og afleveringsforretning
  • Registreringsarbejde og udarbejdelse af vedligeholdelsesrapporter

Du bliver en del af en tværfaglig rådgivervirksomhed med dygtige kollegaer, som er bygherrerådgivere, arkitekter, ingeniører, VVS-teknikere og konstruktører. Det betyder, at du altid har relevant faglig sparring inden for rækkevidde. Sammen sikrer I, at de bedste løsninger, og det optimale projektforløb, kan præsenteres for kunden.

Din baggrund:

Du har en relevant faglig erfaring og uddannelse som ingeniør, og kan dokumentere erfaring inden for såvel rådgivning som konstruktioner og statiske beregninger. Da der er tale om en tung stilling ser vi gerne at du har nogle års erfaring fra lignende stilling fra rådgiver eller entreprenør virksomhed.

For at kunne bestride stillingen er det vigtigt, at du er kunde- og forretningsorienteret og har let ved at skabe overblik. Endvidere forventer vi at du har et godt kendskab til rådgiver- og byggebranchen, men ser også positivt på, hvis du også har erfaring fra fx en bygherrefunktion.

Du er som person selvstændig, struktureret og vedholdende med et godt personligt drive og har en forståelse for, og erfaring med, hvad det kræver at arbejde i en rådgivervirksomhed som Gaihede. Du arbejder selvstændigt, kan drive og strukturere indsatser og aktiviteter og har et højt energiniveau. Kort sagt brænder du for, med din tekniske kunnen og erfaring inden for rådgivning og projektledelse, at sætte dit præg på en virksomhed i vækst.

Du forventes ligeledes at tage ansvar for den fælles arbejdsplads, et godt arbejdsmiljø, resultater og værdiskabelse gennem tværfaglig sparring og samarbejde med totalrådgivere, ingeniører, arkitekter, VVS-teknikere og konstruktører.

Du tilbydes:

Et selvstændigt og alsidigt job med et stort udviklingspotentiale, såvel teknisk som kommercielt, i en spændende og innovativ virksomhed. Du bliver med din viden inden for konstruktioner og statik en vigtig kollega, og samarbejdspartner til det øvrige rådgiverteam i et uformelt miljø, hvor du refererer direkte til virksomhedens ledelse.

Som medarbejder kan du forvente:

Såvel personlig som faglig udvikling, idet fortsat udvikling af medarbejdere er en mærkesag i Gaihede. Dette igennem Gaihedes koncept for vidensdeling samt interne og eksterne kurser.
Høj grad af frihed til selv at planlægge din arbejdsdag, idet Gaihede bygger på nogle helt fundamentale værdier omkring frihed under ansvar.
Dertil kommer en attraktiv lønpakke, der afspejler stillingens indhold.

Hvis du vil vide mere om stillingen, og det at arbejde hos Gaihede:

Ring til teknisk direktør Jesper Krog på 31 42 20 33
Læs om, hvordan vi arbejder i Gaihede, på www.gaihede.dk

Eller endnu bedre – send os din ansøgning, vi behøver kun LinkedIn-profil eller CV:

Mail din LinkedIn-profil eller CV til rekruttering@gaihede.dk

Book møde
Clear
Cache