Hvorfor bruge Gaihede som rådgiver ?

Løbende tilsyn • God kommunikation • Effektiv Styring • Faglige kompetencer

Bygherrerådgiver søges til renovering


Bygherrerådgiver

Vil du være med til at sætte standarden for fremtidens byggetekniske løsninger? Kunne du tænke dig at være en del af en arbejdsplads med høj trivsel, høj faglighed og stort ansvar i projektledelsen? Og har du erfaring med renovering og udvikling af ejendomme?
Så er det dig, vi leder efter!

 

Som bygherrerådgiver får du et stort selvstændigt ansvar og en bred kontaktflade til kunder, entreprenører, rådgivere og nøgleleverandører.

Du fungerer som projektleder og rådgivende ingeniør med fokus på bygherrerådgivning og projektledelse for egne projekter fra idé til færdig aflevering.

Dine opgaver vil bl.a. være deltagelse i kunde- og leverandørmøder, udarbejdelse af udbudsmaterialer, samt deltagelse i byggemøder, tilsyn og opfølgning. Du udfører mangelgennemgange, afleveringsforretninger og udarbejder vedligeholdelsesplaner. Endvidere har du et kommercielt mindset og tænker i nye forretningsmuligheder. Vores kunder er primært bestyrelser i andels- og ejerboligforeninger i og omkring København.

Vi værner om et uformelt miljø med stærkt sammenhold, hvor faglig sparring og vidensdeling er en vigtig del af hverdagen. Det er derfor også vigtigt, at du agerer faglig støtte og sparringspartner til dine kolleger.

Lyder det interessant, så læs mere på linket her. Vi bruger et rekrutteringsbureau til at ansætte til denne stilling. Læs hele stillingsopslaget og ansøg her: jobopslag.

Book møde