Hvorfor bruge Gaihede som rådgiver ?

Løbende tilsyn • God kommunikation • Effektiv Styring • Faglige kompetencer

Ejendomsrenovering

Ejendomsrenovering eller ombygning

Skal I have foretaget en ejendomsrenovering? Så er I landet det rigtige sted.

Vi har over 20 års erfaring med at hjælpe andels- og ejerforeninger med renovering og ombygning af ejendom. Uanset projektets størrelse, om I har et utæt tag, opgangen er slidt eller I ønsker at opgradere ejendommen med altaner, tagboliger eller elevator.  Så har vi de nødvendige kompetencer og erfaring til at hjælpe jer.

Gennem en standardiseret proces går vi ind og sikrer, at I får jeres ønsker opfyldt og at I får den løsning, der er bedst for ejendommens tilstand og jeres økonomi. Vi finder de bedste håndværkere til opgaven, og tager ansvaret gennem hele projektet. I tæt samarbejde med jer sikrer vi, at I har hjælp til at træffe beslutninger og informere beboere undervejs. Og selvfølgelig sikrer vi at økonomi, tid og kvalitet i projektet overholdes.

Vores proces starter typisk med en vedligeholdelsesplan, så vi sikrer synergi og rettidig prioritering af renoveringer.

Vi er med jer hele vejen i projektet, og sørger for at I som bygherre er klædt på til at træffe de rigtige beslutninger. Gaihede har erfaring i beboerdemokratiske processer, og hjælper jer til både at finde de gode løsninger, og at få dem vedtaget på generalforsamlingen.

Under selve ejendomsrenoveringen sikrer vi, at beboere informeres undervejs. Dette er specielt vigtigt ved renovering af f.eks. vand og varme installationer, hvor håndværkerne kommer ind i lejlighederne.

Læs mere om hvad man som andels- eller ejerforening får ud af et samarbejde med Gaihede her. Og tag fat i os allerede i dag, for en uforpligtende samtale om jeres ønsker til ombygning eller renovering, eller book et uforpligtende møde.

Book møde

Forbedringer i ejendommen medfører ofte, at ejendommen stiger i værdi, og at tilfredsheden hos beboerne stiger.

Book møde

Gaihede sikrer kvaliteten

Hos Gaihede har vi både rådgivende ingeniører, arkitekter og bygningskonstruktører. Det styrker jeres ombygning at have rådgivning, der dækker alle aspekter af renoveringen. Det sikrer  f.eks. at gamle konstruktioner opgraderes til nutidig sammenhæng. Alt sker i et trygt og ordenligt forløb fra idé til færdigt arbejde.