Hvorfor bruge Gaihede som rådgiver ?

Løbende tilsyn • God kommunikation • Effektiv Styring • Faglige kompetencer

Ejendomsudvikling

Ejendomsudvikling – med fokus på jeres ønsker

Ejendomsudvikling – uanset om det drejer sig om at tilføre værdi til en ejendomsinvestering, renovering og opgradering af bygninger. Så kan vi hjælpe jer. Ligesom vi har erfaring og kompetencer omkring udbygning af en virksomheds aktiviteter og ændring af anveldelse på en ejendom.

Ønsker I ejendomsudvikling for at øge værdien i jeres ejendom, måske gennem etablering af tagbolig, elevator, energioptimering eller ved at omdanne en ejendom fra erhverv til bolig. Eller måske er der behov for byggeteknisk due dilligence inden køb af en ejendom.

For at opnå en succesfuld ejendomsudvikling, så kræves der en kontrolleret proces, hvor ønsker, økonomi, lovgivning, arkitektur og teknik ses i et samlet perspektiv. Vores lange erfaring på området sikrer, at der skabes tryghed, besparelser og de bedste resultater for alle parter i udviklingen af jeres ejendom.

Udvikling af jeres ejendom hos Gaihede

Gaihede har stor erfaring inden for renoveringsprojekter og ejendomsudvikling. Vores rådgivere er kompetente og kompromisløse og har stor erfaring med renovering af ejendomme.

Overordnet kan man sige om vores arbejdsproces, at vi i tæt dialog med jer aftaler den samlede plan for ejendommens udvikling – lige fra f.eks. købstilbud til en eventuel salgsfase. Det giver jer tryghed i jeres ejendomsforløb.

Se mere om vores proces her.

Book møde

Gaihede ejendomsudvikling

I Gaihede er vi alle ingeniører og arkitekter, som har erfaring med de muligheder og udfordringer, der er forbundet med god ejendomsudvikling. Vi rådgiver boligforeninger, ejendomsinvestorer, udlejere og administratorer om vedligeholdelse, renoveringsprojekter og ejendomsudvikling fra idéer til færdige projekter. Med os som rådgiver for jeres ejendoms byggeprojekt behøver I ikke andre samarbejdspartnere. I kan være sikker på, at vi har fuldt overblik over projektet hele vejen igennem, så både budgetter, aftaler og tidsplaner bliver overholdt til punkt og prikke.

Gaihede rådgiver på byggeplads