Hvorfor bruge Gaihede som rådgiver ?

Løbende tilsyn • God kommunikation • Effektiv Styring • Faglige kompetencer

Få styr på brandsikkerheden i ejendommen


Lad os sørge for, at jeres ejendom lever op til brandkravene – og at både brandvægge og brandkamme forhindrer en eventuel brand i at brede sig.

Som de fleste var vi chokerede over voldsomheden i branden på Grøndals Parkvej i Vanløse i København i marts 2022. Ilden bredte sig til 15 opgange i den store S-formede karré over rystende kort tid.

Over 100 brandfolk og et større antal frivillige kæmpede forgæves for at slukke branden, og 90 familier måtte evakueres, og ejendommen i Vanløse er nu revet ned.

 

Burde ikke være sket, hvis bygningen var i orden

Det har været en voldsom og traumatisk oplevelse for mange mennesker, og den bør give stof til eftertanke hos andre ejendomme. Især fordi den burde ikke være sket, ligesom mange andre brande i ejendomme ikke burde være sket, hvis brandsikkerheden var i orden.

En brand breder sig ikke så hurtig, hvis brandsikkerheden er i orden.

Ilden nærmest buldrede igennem brandvægge og brandkamme i Vanløse. Ifølge vores erfaring burde forløbet havde været anderledes, hvis der havde været korrekt brandsikkerhed i forhold bygningsreglementet BR18.

Hvis alle brandkrav til tagkonstruktion, brandvægge, brandkam og etageadskillelser havde været opfyldt, havde det ikke gået så galt, som det gik.

Det samme mener brandeksperterne hos DBI – Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut. Se artiklen her.

 

Få udført brandtjek hurtigst muligt

Disse mangler burde være opdaget. Det kan ske med en brandteknisk gennemgang, som vi kan udføre.

En byggerådgiver kommer ud og gennemgår ejendommen sammen med jer. Hvis alt er i orden behøver I ikke fortage jer noget, men hvis der er udfordringer og mangler, kommer vi med løsningsforslag.

Det kan være mindre ting som små huller omkring gennemførende rør eller manglende dørlukninger på fælles areal og lignede, men det kan også være større ting som en skadet brandvæg ellert defekte branddøre.

Men for alles skyld bør I få styr på det hurtigst muligt.

Kontakt os få et tilbud på et brandtjek – det varierer afhængig af størrelsen af jeres ejendom.

Ring til os på 70 22 11 41 eller skriv på info@gaihede.dk, så vender vi tilbage til jer hurtigst muligt.

Book møde