Hvorfor bruge Gaihede som rådgiver ?

Løbende tilsyn • God kommunikation • Effektiv Styring • Faglige kompetencer

Byggeteknisk rådgivning

Vi kan hjælpe med byggeteknisk rådgivning til netop jeres projekt

Byggeteknisk rådgivning er nødvendigt når man renoverer ejendom. For et større byggeprojekt er aldrig lige til – lige meget hvor let, det ser ud.
Det ved alle ejendomsejere, der har hyret byggefirmaer og håndværkere til en ombygning, nyt tag, udskiftning af vinduer eller andet. Ofte går der noget galt i planlægningen især hvis der skal mange forskellige håndværksfag ind over byggeriet.

Det koster både tid, penge, søvnlæse nætter og kan ende med et dårligt resultat, som ingen beboere er glade for.

Derfor er det vigtigt for jer som bygherre at have Gaihede med som rådgiver.

Vi kan styre alle former for renovering

Vi har nogle af branchens dygtigste rådgivende ingeniører, arkitekter, bygningskonstruktører og bygherrerådgivere. Uanset typen af jeres projekt, så har vi den faglige kompetence til at guide jer igennem projektet på bedste vis.

Se alle vores fagområder i under ydelsesmenuen, eller kontakt os for en snak eller et uforpligtende møde, og hør hvordan vi kan hjælpe jer med jeres projekt.

Vi har været totalrådgiver på en lang række større renoveringsprojekter for både andels- og ejerforeninger, almene boligselskaber, virksomheder og offentlige bygherrer.

Området om Altaner, Facade og Tag indeholder:

Her finder I hjælp og information om alt hvad der handler om ejendommens klimaskærm.

Området om El, Vand og varme indeholder alt om installationer og VVS:

 

Området for energi og miljø er for jer, der gerne vil have energi optimeret ejendommen, spare på varmeregningen eller hæve energimærket.

Hvis I har brug for miljøsanering f.eks. i forbindelse med råd og svamp eller håndtering af miljøfarlige stoffer, så gå til siden for miljø.

 

Handler det om sikring mod fugt, kloakker, dræn o.lign. så se her:

 

Hvis det mest handler om jeres udeområde, så se her:

Book møde

Hvad er en Gaihede-rådgiver?

Vores rådgivere har forskellige uddannelser som ingeniører, arkitekter, vvs-teknikere, bygningskonstruktører og økonomisk/administrative uddannelser i et ”sundt miks”, der sikrer faglig bredde, ligesom der er stor faglig supplering og synergi rådgiverne imellem.

Gaihede rådgiver ved AB Dahlerup

En rådgiver også på altanprojekter

Mange foreninger vælger at engagere et altanfirma direkte når de får altaner eller elevator monteret. Vi har mange eksempler på at det går galt, da også denne type projekter kræver godkendelse fra kommunen, og overholdelse af standarder.

Vi yder tilsyn til altanprojekter og sikrer undersøger om ældre altaner skal vedligeholdes. Med over 100 altanprojekter har vi nogle af branchens mest erfarne rådgivere.