Hvorfor bruge Gaihede som rådgiver ?

Løbende tilsyn • God kommunikation • Effektiv Styring • Faglige kompetencer

Afløb og faldstammer

Afløb og faldstammer skal vedligeholdes

Faldstammer og afløb er nogle af de installationer, der er helt vitale ejendommen. Skader på faldstammer kan føre til dyre vandskader eller indtrængning af rotter. Derfor er det vigtigt at være opmærksom på om der er tegn på tæring, problemer eller utætheder.

Det er vigtigt at faldstammer kun skiftes hvis nødvendigt. Samtidig kan det være dyrt for en forening at foretage gentagne reparationer, hvis der i virkeligheden er behov for er en udskiftning. Hos Gaihede har vi VVS specialister, der kan bedømme, om et problem kan løses med en mindre reparation eller om en større renovering er nødvendig.

Kontakt os for en uforpligtende snak og en vurdering af tilstanden på jeres faldstammer eller øvrige vandinstallationer.

Har du haft problemet med utætte rør? Læs mere om skimmelsvamp og fugtskader?

Book møde

Renovering af VVS-installationer hos Gaihede – sådan kan vi hjælpe

Udskiftning af faldstammer og afløb eller andre VVS installationer i en ejendom er en stor opgave, der kræver indgreb i alle opgangens lejligheder. Det er derfor vigtigt, at et renoveringsprojekt styres stramt, så den tager kortest muligt tid. Desuden er det vigtigt med dialog med beboere om deres badeværelser og hvordan generne minimeres. Vores rådgivere indenfor VVS har lang erfaring i dette. Det betyder at vi hjælper jeres forening igennem en tryg renovering.

Du kan læse mere om, hvad vi har lavet før under referencer.

Renover tærede rør

Er der tegn på tæring og rust på afløb og faldstammer er det et tegn på at renovering er nødvendigt. Utætheder kan give skader i form af fugt og skimmel.

Vores eksperter kan hjælpe med at finde den rigtige løsning for jer.

Kontakt Gaihede

Vi står klar til at rådgive om VVS-installationer og renovering af ejendommen generelt. Book et uforpligtende møde og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe jer. Vi sidder også klar ved telefonen på tlf. 70 22 11 41 eller på mail.

Gaihede rådgiver på byggeplads