Hvorfor bruge Gaihede som rådgiver ?

Løbende tilsyn • God kommunikation • Effektiv Styring • Faglige kompetencer

Tagrenovering

Tagrenovering er nødvendigt, hvis I har problemer med indtrængende vand, fugtskader eller løse tagsten. Nogle gange er et nyt tag eller en ny tagbelægning dog den rigtige løsning. Hvorvidt det bedst kan betale sig med en lappeløsning eller en komplet udskiftning kan være uoverskueligt, hvis man ikke er fagmand. Ligesom det er svært at gennemskue priser.

Tagrenovering kan være med til at give ejendommen nyt liv og samtidig sikre mod dyre og uholdbare lappeløsninger. Men samtidig kan en forkert beslutning have dramatiske konsekvenser for både bygningens tekniske standard og ejendommens økonomi grundet omkostningerne forbundet med udskiftningen. En sjusket udført udskiftning af tag eller tagbeklædning eller et dårligt udført tag er en af de hyppigste årsager til skimmel, råd og en alt for høj varmeregning. Det er derfor vi sidder klar til at give jer den rette rådgivning.

Lad Gaihede guide jer om tagrenovering eller nyt tag

Hvis I vil være sikre på at tage den rette beslutning i forbindelse med investering i nyt tag eller udskiftning af eksisterende tagbeklædning, så kontakt os, og lad os tage en snak om jeres ejendom.  Hos Gaihede er vi specialister i:

  • Konstruktion af nyt tag – på mange forskellige typer bygninger
  • Udskiftning af tagbeklædning
  • Sikre at isolering af tagetagen resulterer i energioptimering af ejendommen
  • Prioritering af vedligeholdelsesudgifter i en ejendom
  • Etablering af tagbolig eller tagterrasser ifm. tagudskiftning

Vi kan også hjælpe jer, hvis I er i tvivl om tagets tilstand. Vi kan f.eks. foretage en droneinspektion, så taget visuelt kan undersøges grundigt, og det typisk let kan afgøres, om en renovering eller nyt tag er nødvendigt.

Book møde

Etablering af tagterrasse kan være en af de muligheder, der findes når taget trænger til udskiftning.

Tilsvarende kan I vælge at indrette tagboliger på gamle tørrelofter. Frasalget af disse enten til beboere på øverste etage eller til helt nye beboere, kan finansiere tagudskiftningen. Gaihede har erfaring i begge typer projekter. Læs mere her.

Se eksempler på tagprojekter udført af Gaihede

Kontakt os