Vedligehold, planlægning og vurdering

Vedligehold, planlægning og vurdering er nøgleord for jer som bestyrelse til at komme i gang med rigtig vedligehold af jeres ejendom. Rigtig vedligehold af jeres ejendom er afgørende for at sikre ejendommens holdbarhed, værdi og dermed jeres investering. En vedligeholdt ejendom har også et bedre indeklima og giver en bedre komfort for beboerne. Et godt sted at starte er en vedligeholdelsesplan.

Få hjælp her til information om hvordan vi laver en vedligeholdelsesplan.

Byfornyelse er hvis I bor i en ejendom, der f.eks. er plaget af trafikstøj, energimærke dårligere end E eller ikke har toilet i lejlighederne. Så kan der nemlig søges tilskud om byfornyelse.

Udbedring af skader er stedet hvis I skal have hjælp efter oversvømmelse, brand el.lign.

Andelsvurderinger er stedet at gå hen hvis du skal sælge din andelslejlighed og skal have den vurderet hurtigt og professionelt. Vi har aftaler med de fleste andelsforeninger i Storkøbenhavn.

Under Råd & Tips kan du finde gode råd og tips til rigtig vedligehold af jeres ejendom.

Gaihede ingeniører & arkitekter tilbyder desuden bygherrerådgivning, totalrådgivning og byggeteknisk rådgivning ved renovering og ejendomsudvikling til almene boligorganisationer, ejer- og andelsboligforeninger, offentlige bygherrer, erhvervsejendomme og investorer.

Book møde