Hvorfor bruge Gaihede som rådgiver ?

Løbende tilsyn • God kommunikation • Effektiv Styring • Faglige kompetencer

Vedligeholdelsesplan

Et vigtigt beslutningsgrundlag på generalforsamlingen

I Gaihede udarbejder vi professionelle vedligeholdelsesplaner, som giver et fuldt overblik over ejendommens tilstand. Det gør vi med udgangspunkt i vores mangeårige byggetekniske erfaring i tæt samarbejde med de personer, der har bedst kendskab til ejendommen.

Uanset om foreningen omfatter en etageejendom, rækkehusbyggeri eller en anden form for bebyggelse, så er der altid brug for en vedligeholdelsesplan.

Beslutninger truffet på baggrund af en vedligeholdelsesplan kan være med til at øge trivslen og tilfredsheden hos beboerne, mens det samtidig kan øge ejendommens værdi. En veldrevet ejendom er en værdifuld ejendom.

Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvordan en vedligeholdelsesplan kan hjælpe jer eller book en times uforpligtende møde.

Book møde

 

Et vigtigt beslutningsgrundlag på generalforsamlingen

En vedligeholdelsesplan er foreningens vigtigste værktøj når der skal træffes beslutninger om renoveringer eller nye projekter på generalforsamlingen.

Med en veludført vedligeholdelsesplan får I et fuldt overblik over ejendommens tilstand, så I ved, om der er områder, der trænger til forbedring eller renovering. På det grundlag kan I lave en klar prioritering af opgaver og økonomi og slippe for uforudsete udgifter.

Men en vedligeholdelsesplan kan I således træffe de helt rigtige beslutninger om hvilke renoveringer I skal have udført, hvad der kan vente, og dermed også om der er råd til at realisere jeres drømme om altaner, elevatorer, en grønnere gård eller noget helt andet.

Fordele ved en vedligeholdelsesplan:

 • Giver jer overblik over jeres ejendoms situation
 • Prioriteret og planlagt liste over kommende drifts- og vedligeholdelsesarbejder
 • Overblik over økonomien
 • Basis for at træffe den helt rigtige beslutning
 • Mulighed for at være forberedt og undgå økonomiske overraskelser

Vedligeholdelsesplan Gaihede

 

Se et eksempel på en vedligeholdelsesplan her.

 

 

Sådan laver vi en vedligeholdelsesplan:

 

I Gaihede har vi over 20 års erfaring i at udarbejde professionelle vedligeholdelsesplaner – og vi står derfor også klar til at tage os af jeres. Uanset om I har et ønske om en langsigtet plan, en energirenovering med tilskud eller I skal have et overblik over ejendommens aktuelle tilstand, så kan vi bistå med den rette rådgivning.

Processen fra kælder til kvist:

  • Grundig byggeteknisk gennemgang af ejendommen med personer, der har størst kendskab til ejendommen
  • Analyse af ejendommens tilstand – både tekniske forhold samt ønsker til forbedringer/ændringer fra jer.
  • Udarbejdelse af udførlig vedligeholdelsesplan med en overskuelig oversigt over:
   • Aktuelle renoveringsprojekter
   • Nødvendige vedligeholdsarbejder nu og her
   • Prioriteringer og budgettal for fremtidige projekter 10 år frem
  • Fælles drøftelse og prioritering af planen på baggrund af rapporten

 

 

 

Book møde

Når vi udarbejder din ejendoms vedligeholdelsesplan kan du være sikker på, at vi har fuldt overblik over projektet hele vejen igennem. Vi tager ansvar for alle de opgaver, vi løser, og med vores stærke tekniske kompetencer, får du velovervejede løsninger i alle projektets faser.

Hent vores brochure og se, hvad vi kan gøre for jer.

Hent brochuren her

Gaihede brochure

En vedligeholdelsesplan fra Gaihede var starten på et godt samarbejde mellem Gaihede og bestyrelsen i andelsboligforeningen AB Matosa.

Vi har i fællesskab udarbejdet en langtidsplan, og ejendommen bliver nu energirenoveret med tilskud til bl.a. solceller og en flot grøn gård.

Læs historien her

Matosa-energirenovering

Gå på opdagelse i vores projekter

Se alle referencer