VVS-installationer

Hvorfor bruge Gaihede som rådgiver ?

Løbende tilsyn • God kommunikation • Effektiv Styring • Faglige kompetencer

VVS-installationer

Få styr på VVS installationer i jeres ejendom

Det er med VVS-installationer som med de fleste andre ting i verden: Man får mest ud af gøre det korrekt fra starten. Hvis man springer over, hvor gærdet er lavest, risikerer det at give bagslag på et senere tidspunkt. Et velfungerende resultat er med andre ord afhængigt af, om installationerne er udført i fuldstændig overensstemmelse med bygningens DNA – og ikke mindst opdaterede tekniske løsninger og materialevalg.

Hvis I vil være sikre på, at gulvvarmen, afløbsvandet eller varmecentralen fungerer fuldstændig efter hensigten, er det derfor altid en god idé at have en ingeniør på opgaven. Hos Gaihede er vores ingeniører eksperter i VVS-installation og kravene hertil. Ulovlige eller forkerte VVS-installationer kan nemlig have store konsekvenser for jeres sikkerhed, sundhed og pengepung. Hvis arbejdet ikke er udført korrekt højner det nemlig risikoen for for eksempel fugtskader.

Vil du læse mere om skimmelsvamp og fugtskader? – Tryk her

Renovering af VVS-installationer – Sådan kan vi hjælpe

Hos Gaihede ved vi, at vi skal gøre os fortjent til tillid. Vi arbejder for at bevare en positiv kontakt med alle indblandede parter i renoveringsprocessen. Det gør vi blandt andet ved at overholde alle aftaler og tidsplaner og samtidig være imødekommende over for indspark om ændringer og forslag. Dermed skaber vi en dynamisk renoveringsramme, hvor der er plads til fornyelse og forandring. Vores arbejde inden for VVS og VVS-installationer dækker blandt andet:

Book møde

Ventilation gennem skorstenen

I en 120 år gammel Nørrebro-ejendom er vi rådgiver på etablering af mekanisk udsugning fra køkken og badeværelse gennem ejendommens gamle skorsten. Projektet er ikke så nemt som det lyder. Ældre ejendomme er sjældent bare lige til. En ubrugt skorsten kan være blevet benyttet til flere ting gennem årene, som skal afkobles og om føres. Desuden er der mange hensyn at tage i forhold til brandkrav. Det er også en god idé at strømpefore eller reline skorstenen for at undgå lugtgener i lejlighederne. Løsningen er en effektiv og pladsbesparende løsning for rigtig mange ældre ejendomme, hvor beboerne ikke ved, hvordan de skal etablere ordentlig udsugning i deres lejligheder.

Hvis løsningen samtidig kombineres med ventilationsvinduer, kan man opnå ventilation med varmegenvinding i ejendommen. Denne løsning er god i ejendomme, hvor vinduerne også skal skiftes.

ventilation gennem skorsten

Se eksempler på VVS-projekter udført af Gaihede

Kontakt os