Gaihede rådgiver på byggeplads

Hvorfor bruge Gaihede som rådgiver ?

Løbende tilsyn • God kommunikation • Effektiv Styring • Faglige kompetencer

Om Gaihede

Om Gaihede kan man sige, at vi er en ingeniør- og arkitektvirksomhed med dybe rødder i dansk byggetradition. Vi rådgiver bl.a. ejer- og andelsforeninger om vedligeholdelse, renovering og ejendomsudvikling lige fra idé til færdigt projekt.

Vi er specialister i renovering af ejendomme, og arbejder primært i hovedstadsområdet.

Det kan I forvente om Gaihede

  • Vi gør os umage for at I får et trygt byggeforløb igennem hele processen
  • Vi er proaktive, og løser udfordringer undervejs, så de ikke udvikler sig. Jeres ejendom er vores ansvar.
  • Vi lytter til jeres ønsker og behov, ejendommens historie og muligheder. Så I får den bedste løsning og mest for pengene.
  • Stærke fagkompetencer og solide, gennemprøvede løsninger sikrer, at I får et projekt med høj kvalitet til aftalt tid og budget.
  • I vil opleve klar kommunikation før, under og efter projektet. Vi varetager jeres interesser og gør os umage for at I får en tryg proces og et resultat I kan være stolte af
  • Uovertrufne resultater og referencer

Vores rådgivende ingeniører, arkitekter, konstruktører og teknikere har gennem mange år specialiseret sig i totalrådgivning inden for renovering, ombygning, udvikling og vedligehold af boliger, offentlige institutioner, samt erhvervs- og industriejendomme. Dette gør, at vi kan sikre en høj kvalitet igennem hele processen.

Se mere om processen og hvad I får ud af et samarbejde med Gaihede i brochuren her.

Det siger kunderne om Gaihede

Læs udtalelser fra nogle af vores kunder på siden her

Hvis du vil vide mere om Gaihede, så læs mere om os som virksomhed, rådgiver og mød vores ledelse nedenfor.

Book møde

En partner I kan stole på

Vi tager ansvar for alle opgaver, vi løser. Vores stærke tekniske kompetencer betyder i denne sammenhæng, at I får gennemprøvede og sikre løsninger i alle faser af projektet.

Vores store erfaring med at lede byggeprojekter betyder også, at vi håndterer beslutninger på en god måde. Vi fastlægger byggeriets forløb i tæt dialog med alle parter og undgår derfor unødige gener under byggeprocessen. Desuden får I tilknyttet et fast team af specialister, så I aldrig er i tvivl om, hvem I skal henvende jer til.

Gaihede kontor