Gaihede rådgiver ved AB Dahlerup

Hvorfor bruge Gaihede som rådgiver ?

Løbende tilsyn • God kommunikation • Effektiv Styring • Faglige kompetencer

Karriere

Få en karriere hos Gaihede – slut dig til de bedste

En karriere i Gaihede betyder en karriere i en voksende virksomhed med speciale i renovering af ejendomme, primært i København.

Vi rådgiver en lang række forskellige kundetyper. Primært bestyrelser i andels-, ejer- og almene boligforeninger, men også private- og offentlige bygherrer, virksomheder, fonde og investorer. Vi rådgiver dem om vedligehold og renovering af deres ejendom. Det betyder, at vi hjælper dem med at få deres boligdrømme eller renoveringsbehov opfyldt, samtidig med at vi finder den løsning, der er bedst for ejendommen og hvor de får mest muligt ud af deres penge.

Det vi lover vores kunder er en tryg proces og et flot resultat. Så hvis du har lyst til at arbejde passioneret med renovering af Københavns ejendomme. Så læs videre eller tjek de ledige stillinger.

Et meningsfuldt arbejde med plads til opfyldelse af dine drømme

Hos Gaihede brænder vi for renovering af eksisterende ejendomme. Det gør vi fordi renovering af eksisterende ejendomme er væsentligt mere bæredygtigt end at rive ned og bygge nyt. Desuden kommer op mod 40% af Danmarks CO2 udledning fra bygninger. Så at hjælpe med at renovere, så energiforbruget mindskes, giver miljømæssigt rigtig god mening. Renovering bidrager desuden til at beboerne i ejendommene får større komfort og bedre livskvalitet. Det kan være gennem mere varme i lejligheden, muligheden for altaner eller bare det at have noget æstetisk smukt at leve i.

Hos Gaihede lægger vi også vægt på at du som medarbejder kan få dine drømme og personlige mål opfyldt. De vil være forskellige afhængig af din livssituation. Men overordnet set giver vi stor plads til fleksibilitet, både i forhold til fleksibel eller nedsat arbejdstid, muligheden for at arbejde hjemmefra i stedet for at skulle sidde på kontoret og projektere, eller ønsket om enten at specialisere sig i en del af processen som f.eks. at blive virkelig god til projektering, eller at lære at tage rollen for hele processen som totalrådgiver.

Ansvar og personlig udvikling

Med en karriere hos Gaihede får du mulighed for at tage ansvar, og for at arbejde med hele processen fra ide til færdigt projekt. Med rådgivning af kunden, projektering, myndighedsbehandling, udarbejdelse af udbud, udvælgelse af entreprenør, byggestyring, kvalitetssikring på byggeriet, aflevering og 1 års gennemgang.

Under hele processen er en vigtig opgave kommunikation med bygherre, der skal være orienteret om, hvad der sker, og have rådgivning til at træffe de rigtige beslutninger. Der er også samarbejde med entreprenøren, der skal være motiveret til at yde topkvalitet og have hjælp til at finde de rigtige løsninger.

Det betyder at vi lægger vægt på dygtighed, erfaring og evnen til både vedholdenhed og samarbejde. Vi arbejder altid efter en standardiseret metode, bruger gennemprøvede løsninger og sørger for at projektet bliver af høj kvalitet. Hvis du ikke har mange års erfaring, så hjælper vi dig på vej. Vi er et stærkt team af fagkompetencer og dygtige rådgivere, og er altid parat til at supportere og sikre, at du altid kan yde den bedste rådgivning, og udvikle dig undervejs både fagligt og personligt.

Meningsfuldt job med fantastiske opgaver

Vi er specialister i renovering. Det er vi fordi vi elsker historien i de eksisterende ejendomme, og fordi det er en disciplin, der kræver ekstraordinære kompetencer. Modsat nybyg, så bor der ofte nogen i ejendommen, der skal tages hensyn til under byggeprocessen. Der dukker næsten også altid noget uforudset op, der skal løses undervejs. Det kan være, at der er brugt asbest, bly eller andre miljøskadelige stoffer, da huset oprindeligt blev bygget, der skal håndteres forskriftsmæssigt, eller at statikken i ejendommen skal sikres for at der kan bygges en tagbolig. I vores optik er det et langt mere spændende arbejde end hvis man kun arbejder med nybyggeri.

At arbejde med renoveringsprojekter betyder også, at du kommer til at arbejde meningsfuldt med bæredygtighed. Det kan være i form af at forlænge levetiden af eksisterende bygninger, hjælpe med at minimere energiforbruget i den eksisterende boligmasse, samt optimere indeklima og trivsel for beboerne.

Der er også mulighed for at arbejde med bevaringsværdige bygninger, og dermed være med til at sikre, at vi bevarer Københavns historie og fantastiske arkitektur. Ligesom vi selvfølgelig også arbejder med forbedring af landskabet udenom ejendommen.

Engagerede kolleger og et stærkt sammenhold

Vi er et godt team af engagerede og dedikerede medarbejdere, der tager ansvar for vores egen arbejdsdag, og har store frihedsgrader. Vi har et stærkt sammenhold, og lægger vægt på at der altid er opbakning og tillid fra kolleger. Endelig lægger vi vægt på at fejre vores succeser.

Hvis du er ambitiøs, engageret og har lyst til at prøve kræfter med bygherrerådgivning og renovering. Så kontakt os på 70221141 eller send dit CV til rekruttering@gaihede.dk.

Book møde

Det kan du arbejde med hos os

Vi renoverer en lang række af hovedstadens ejendomme hvert år. Primært etageejendomme for andels- og ejerboligforeninger. Typisk som totalrådgiver, men for alle typer af renovering som f.eks. facade, tag, VVS.

Som bygherrerådgiver er du på kundens side i hele projektet. Fra ide over projektering af byggeriet til byggeprocessen og aflevering af det færdige projekt.

Vores DNA bygger på respekt. Respekt for kunden og for ejendommen.

Gaihede rådgiver på byggeplads

Sådan er det at arbejde hos Gaihede

Hos Gaihede bliver du en del af et dynamisk team af engagerede kolleger. Du vil føle dig udfordret og motiveret hver dag, og du har stor mulighed for selv at tage ansvar. Du får adgang til den rigtige support, når du har brug for den, og for tværfagligt samarbejde med kompetente fagspecialister. Vi har en uformel kultur med lavt hierarki og et unikt sammenhold. Det giver dig mulighed for at tilrettelægge dit eget arbejde, påvirke hvad der sker i virksomheden og føle dig værdsat.

Rådgivere hos Gaihede

Vi investerer i din udvikling

Hos Gaihede synes vi det er vigtigt, at vore medarbejdere udvikles og videreuddannes. Det sikrer vi dels ved hyppige kurser for hele virksomheden i alt fra materiale-egenskaber og byggeteknik til kommunikation. Dels ved uddannelse så du kan blive dronefører, certificeret energikonsulent, brandtekniker eller læse HD, afhængig af interesseområde og behov.

Endelig bruger vi “sidemandsoplæring” og arbejder i teams så erfaringer deles og alle bliver bedre.

arbejde i gaihede

Fleksibilitet i forhold til din hverdag

For at kunne yde en høj kvalitetsindsats og give Gaihedes kunder den bedste rådgivning er det vigtigt at du trives i din hverdag. Uanset hvor du er i livet, og hvilke mål og drømme du har. Derfor tilbyder vi i Gaihede en stor grad af fleksibilitet. Både i forhold til fleksibel eller nedsat arbejdstid, hjemmearbejde og specifikke interesseområder.

Glade medarbejdere er gode rådgivere.

Teknologi gør din arbejdsdag mere effektiv

Vi investerer i innovation og teknologi for at gøre din arbejdsdag mere effektiv, f.eks. ved registrering og projektering, hvor vi arbejder med 3D scanninger og smarte digitale løsninger. Integrationen af den nyeste teknologi med vores strukturerede tilgang og velafprøvede løsninger giver mulighed for at skabe de bedste resultater.

Gaihede karriere

Hvad arbejder en Bygherre-rådgiver i Gaihede med?

Gennem 15 år har John rådgivet foreninger og ejendomme gennem deres vedligeholdelsesprocesser hos Gaihede. Se video hvor han forklarer om sit job og sin arbejdsglæde klik på linket her

Vi bygger det gode arbejdsmiljø på følgende byggesten:
✔️ Høj kvalitet i arbejdet
✔️ Høj faglighed
✔️ Fokus på efteruddannelse
✔️ Ansvar for egne projekter
✔️ Anerkendelse og udvikling

 

Hvad laver en VVS-rådgiver i Gaihede

Kom med en tur i en varmekælder på et af vores projekter, for at høre Rune fortælle om hvad en VVS-rådgiver laver i Gaihede.

Klik på linket her og se med.

Vi søger bl.a. VVS Rådgivere i øjeblikket. Se alle vores ledige stillinger.

 

VVS rådgiver i Gaihede

Få en karriere hos Gaihede – slut dig til de bedste

Vi er en virksomhed i vækst og mangler næsten altid hænder.

Så har du lyst til en karriere hos en rådgivende ingeniørvirksomhed, så send os en uopfordret ansøgning på rekruttering@gaihede.dk 

Vi glæder os til at høre fra dig.