praktikant

Hvorfor bruge Gaihede som rådgiver ?

Løbende tilsyn • God kommunikation • Effektiv Styring • Faglige kompetencer

Praktik hos Gaihede

Kom i praktik hos Gaihede

Læser du til ingeniør, bygningskonstruktør, VVS-installatør, energikonsulent el.lign. så har du mulighed for at komme i praktik hos Gaihede. Vi har hvert semester flere praktikanter, og har et godt program, der sørger for at du lærer at omsætte din teori til praksis.

Bedre læringsmuligheder i eksisterende ejendomme

Vi er specialister i renovering af eksisterende byggeri, og arbejder med både små og store renoverings-, vedligeholds- og ombygningsopgaver, hvor alle rådgiverfaggrupper er inde over som projektledere.

At renovere eksisterende byggeri er på mange måder både sværere, fagligt mere interessant og mere bæredygtigt end at arbejde med nybyg. Når man lukker op for renovering af en ældre ejendom ved man ikke altid hvad man møder, af tidligere tiders byggeskik, byggesjusk eller skjulte fejl og mangler. Ligesom man arbejder på ejendomme, hvor der skal tages hensyn til de beboere, der allerede bor i ejendommen. Det betyder, at du udover at lære at omsætte teori til praksis får mulighed for at analysere og problemløse uforudsete situationer, får kendskab til hvordan man renoverer bevaringsværdige bygninger samt får mulighed for at lære vigtigheden af beboer kommunikation og planlægning.

Praktik med rigtige opgaver og en erfaren mentor ved din side

Som praktikant i Gaihede får du mulighed for at prøve kræfter med alle typer opgaver, der hører ind under en klassisk rådgiver-funktion. Du får mulighed for at samarbejde med både bygherrer og entreprenører. Du får måske mulighed for at lave registreringer hos beboere, at være med til at beregne og lave udbudsmaterialer, være med til byggemøder og direkte ude på byggepladsen. Du får altså ansvar og rigtige opgaver, men altid med en erfaren mentor og rådgiver ved din side.

Hos os er en studerende meget mere end bare en lærling, der skal fyldes op med opgaver. Hun eller han er også fyldt med nye idéer, engagement og masser af skæve vinkler og spørgsmål til, hvordan tingene skal gøres.

Det er inspirerende at have personer under uddannelse i virksomheden, men det er til gengæld også sundt for en studerende at være ude i virkeligheden og gøre sine tanker og visioner bærbare og gennemførlige, inden den afsluttende teori på skolen.

Vi tilbyder en spændende og inspirerende praktikplads

Et forløb hos Gaihede hæver dine faglige skills betragteligt, og vil være med til at give dig selvtillid og viden om hvor du skal hen bagefter.

I praktik hos Gaihede skal du blandt andet hjælpe med:

  • Registreringsarbejde på ejendommene
  • Udfærdigelse af tegningsmateriale og tekniske beskrivelser
  • Myndighedsbehandling
  • Tilbudsindhentning og granskning af tilbud
  • Byggemøder, tilsyn og opfølgning
  • Mangelgennemgange og afleveringsforretninger

Du får god mulighed for at omsætte teori til praksis og er tilknyttet en mentor under hele forløbet.

Vi er eksperter i renovering og totalrådgivning

Vi bor i Valby, i en historisk bygning lige ved Ny Ellebjerg station, så der er let at komme hertil med offentlig transport.

Vores opgaver er totalrådgivning inden for renovering, vedligehold og udvikling af eksisterende byggeri. Vi er både konstruktører, ingeniører og arkitekter.

Vi forventer, at du er ambitiøs, struktureret og ønsker at indgå og bidrage aktivt til samarbejdet og det sociale liv hos os.

Få mere at vide – giv os et kald

Hør nærmere om praktik hos os.

Ring til os på 70 22 11 41 eller skriv til os på info@gaihede.dk

 

Læs interview med tidligere praktikaner

Vi har lavet et interview med nogle af vores tidligere praktikanter. Læs det her eller se video med tidligere praktikanter nedenfor.

Book møde

“Jeg føler mig klædt på til at komme ud i den rigtige verden”

Det er vigtigt at vælge den rigtige praktikplads, der giver dig mulighed for at omsætte teori til praksis og gør dig klar til et job i byggebranchen.

I interviewet her fortæller tidligere praktikant, stud. bygningskonstruktørAndreas Baltzersen Christiansen, hvordan det er, at være praktikant i Gaihede.

og hvad han har fået ud af sin praktik.

I interviewet her fortæller tidligere praktikant, stud. bygningskonstruktør, Natacha Møller, hvordan hun har oplevet sin tid som praktikant i Gaihede.
Se også en artikel med Natacha:
Teorien fra skolen giver mening nu!

 

”Jeg har beskæftiget mig med reelle opgaver tæt på kunden, og samtidig fået støtte af en erfaren rådgiver hele vejen.”

Ingeniør-studerende Safiah Kamhieh har haft hånden på kogepladen – med beregning og kundekontakt.

Læs interviewet med Safiah:
Bedre praktik hos en mindre rådgiver

”Jeg vil rigtig gerne være bygherrerådgiver, når jeg er færdig med min uddannelse – ja!”

Stud. VVS-installatør Morten Jakob Pedersen er blevet sikker på sit karrievalg efter sine 10 ugers praktik i Gaihede.

Hør om praktikken for stud. VVS-installatør Morten Jakob Pedersen i denne video

Gå på opdagelse i vores projekter

Se alle referencer