Hvorfor bruge Gaihede som rådgiver ?

Løbende tilsyn • God kommunikation • Effektiv Styring • Faglige kompetencer

Gaihede har sparet os for mange penge


I en årrække har AB Matosa haft Gaihede som rådgiver ved siden af sig – og det sikrer både gode renoveringer og den rette timing, mener formand Herluf Christensen.

”Vi har sparet mange penge i vores andelsboligforening på at samarbejde med Gaihede gennem årene”, fortæller Herluf Christensen, formand AB Matosa i København NV.
Ifølge formanden har en aftale med en rådgiver sikret, at foreningen på 55 andele handler med rettidig omhu, når der prioriteres renovering.

 

Udgangspunkt i ejendommens bedste

”Sammen med rådgiveren har vi udarbejdet en langtidsplan, som gør, at vi kan kigge på ejen-dommens økonomi og beslutte os for, hvornår vi skal realisere de ting, vi skal have lavet. Det sker efter overvejelse og relevante input fra Gaihede, som altid tager udgangspunkt i ejendommens ve og vel – i forhold til foreningens økonomi”, fortæller formanden.

Den ro går videre i selve projektet, som bliver styret af Gaihede, og så er der tænkt smart. Da der var stilladser oppe ved vinduesudskiftning, var der også planlagt udskiftning af nedslidte fuger.

”Planlægning af flere opgaver på samme tid, har sparet os for både udgifter og lange perioder med håndværkere”, siger Herluf Christensen.

 

En fordel på mange måder

Bestyrelsen glæder sig også over at have haft Gaihede til gennem udbud at finde de rette bygge-firmaer til den rette pris. ”Vi er jo ikke byggefolk, så samarbejdet med Gaihede har givet os mulighed for en bedre og mere reel prioritering, som har været til vores fordel,” siger Herluf Christensen fra AB Matosa.

Bestyrelsen glæder sig også over at have haft Gaihede til gennem udbud at finde de rette byggefirmaer til den rette pris.

”Vi er jo ikke byggefolk, så samarbejdet med Gaihede har givet os mulighed for en bedre og mere reel prioritering, som har været til vores fordel på mange måder” siger Herluf Christensen.

Se alle medarbejdere hos Gaihede.

Se film om Gaihede – værdier og projekter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Book møde
Clear
Cache