Hvorfor bruge Gaihede som rådgiver ?

Løbende tilsyn • God kommunikation • Effektiv Styring • Faglige kompetencer

Stillinger

Kom med ombord hos de bedste rådgivere i branchen

Gaihede ingeniører og arkitekter vokser løbende. Det sker i takt med, at vores kunder bliver ved med at vende tilbage, og nye kommer til.

Derfor har vi altid brug for erfarne og motiverede arkitekter, ingeniører, konstruktører og teknikere. Medarbejdere, der udover solid teknisk og praktisk erfaring ved, hvad det vil sige at give vores kunder en tryg oplevelse. Vi ansætter også nyuddannede, der får grundig oplæring, hvis indstillingen er rigtig og du er parat til at yde vores kunder en god og tryg oplevelse af et topprofessionelt team, som de er vant til.

Se de aktuelle stillinger nedenunder, men du er også altid velkommen til at sende en ansøgning uopfordret. Se mere om det her.

Er du interesseret i de aktuelle stillinger eller ønsker at vide mere om Gaihede? Kontakt os gerne på 70 22 11 42 eller skriv til info@gaihede.dk

Se vores ledige stillinger her


Book møde

Sådan er det at arbejde hos os

Hos Gaihede bliver du en del af et dynamisk team af engagerede kolleger. Du vil føle dig udfordret og motiveret hver dag, og du har stor mulighed for selv at tage ansvar. Du får adgang til den rigtige support, når du har brug for den, og for tværfagligt samarbejde med kompetente fagspecialister. Vi har en uformel kultur med lavt hierarki og et unikt sammenhold, der giver dig mulighed for at opbygge relationer, og føle dig værdsat.

Sådan kan du søge hos os

Du skal selvfølgelig have en uddannelse eller erfaring indenfor byggeri, renovering eller rådgivning. Vi ansætter dog både praktikanter og erfarne rådgivere, og dit mindset er lige så vigtigt som dine kompetencer. Med det rette mindset har du lettere ved at få øje på muligheder, forstå andre, opfylde deres behov og sikre en god oplevelse hos både kunder, kolleger og samarbejdspartnere.

Uopfordrede ansøgninger er altid velkomne, og vi glæder os til at læse din. Send den allerede i dag til rekruttering@gaihede.dk 

 

Gaihede kontor