Hvorfor bruge Gaihede som rådgiver ?

Løbende tilsyn • God kommunikation • Effektiv Styring • Faglige kompetencer

Kundeudtalelser

Vi har samlet nogle kundeudtalelser fra bestyrelser vi har samarbejdet med

A/B Hvidovrehjørnet

Fint samarbejde med Gaihede i forbindelse med renovering af A/B Hvidovrehjørnet

Efter vi i et par år havde talt om en udvendig renovering af vores ejendom af fuger, nedtagning af gamle kabler m.m. besluttede vores bestyrelse I foråret 2018 at undersøge muligheden for dette. Vi havde en nogenlunde ide om hvad vi forventede et sådant projekt ville indeholde og ikke mindst koste, men da ingen i bestyrelsen havde håndværksmæssig erfaring, var dette et gæt.

I første omgang lavede vi selv et udbudsmateriale som vi sendte til 3 entreprenører.

Da vi modtog de 3 tilbud, kunne vi se at vi slet ikke havde været præcise nok i vores beskrivelse, med det resultat, at tilbuddene var vidt forskellige i beskrivelse af det der skulle udføres, samt ikke mindst prisen på det udførte arbejde, herunder garantierne for dette var vidt forskellige. For os var det slet ikke til at gennemskue.

Efter en snak med vores administrator, henviste han til Gaihede som han tidligere havde haft et positivt et samarbejde med.

Vi havde et indledende møde hvor vi beskrev vore ønsker, folkene fra Gaihede havde allerede været en tur rundt om ejendommen for selv at danne sig et indtryk af opgaven inden mødet hvilket jo gjorde tingene meget lettere.

Kort tid efter mødet modtog vi en detaljeret beskrivelse på hvad der skulle udføres, samt en beskrivelse på hvad Gaihede ville levere af ydelse og hvad der var forventet af os. Ligeledes var der et forventet budget som vi kunne forholde os til, hvori honoraret for Gaihede var lagt ind, så vi nu havde det fulde overblik.

Vi valget at sige ja til tilbuddet og fik straks tilknyttet en fast projektleder fra Gaihede som fulgte projektet hele vejen og som vi altid kunne kontakte.

Gaihede udfærdigede herefter et nyt udbuds materiale som beskrev hele projektet med de krav der var og sendte herefter dette i udbud med en klar dato for hvornår det skulle være leveret.

Da tilbuddene var modtaget, blev de gennemgået med os og vi valgte i samråd med Gaihede den udbyder vi mente havde givet det bedste tilbud på både materialer og tidsplan.

Fra projektet startede følte vi hele tiden der var styr på opgaven. Vi holdt byggemøder ca. hver 14 dag, her kom eventuelle forslag til ændringer på bordet. Vi ville i første omgang have beholdt de eksisterende sålbænke, men valget undervejs at få dem udskiftet med nye tidssvarende i skiffer, også udskiftning af altanfronter og nyt udendørs lys kom til. Gaihede sørgede hele tiden for at der var den nødvendige dialogen til Kommunen, TDC, håndværkerne o. lign.

Efter hver afsluttede fase i projektet var der en gennemgang hvor det udførte blev kontrolleret, dette lige fra fuger om vinduerne, til udskiftning af enkelte mursten som trængte til at blive skiftet og eventuelle små mangler blev herefter udbedret.

Da vi jo samtidigt med at arbejdet blev udført skulle kunne benytte både, døre og kælderhalse var det vigtigt at gangvejene altid var ryddelige for ledninger mm, også her blev der fra starten fulgt op, så det aldrig nåede at blive et problem.

I tidsplanen for projektet på ca. 5 måneder, var der på forhånd aftalt at en mindre forsinkelse kunne accepteres. Og med den tætte opfølgning fra Gaihede var dette nede på ca. 1 uge, som nok kom mest af vore ekstra ønsker.

Vi har netop haft 1 års gennemgang og her var der kun 1 mindre mangel som allerede er udbedret.

Book møde

I en årrække har AB Matosa haft Gaihede som rådgiver ved siden af sig – og det sikrer både gode renoveringer og den rette timing, mener formand Herluf Christensen.

”Vi har sparet mange penge i vores andelsboligforening på at samarbejde med Gaihede gennem årene”, fortæller Herluf Christensen, formand AB Matosa i København NV.
Ifølge formanden har en aftale med en rådgiver sikret, at foreningen på 55 andele handler med rettidig omhu, når der prioriteres renovering.

 

Udgangspunkt i ejendommens bedste

”Sammen med rådgiveren har vi udarbejdet en langtidsplan, som gør, at vi kan kigge på ejen-dommens økonomi og beslutte os for, hvornår vi skal realisere de ting, vi skal have lavet. Det sker efter overvejelse og relevante input fra Gaihede, som altid tager udgangspunkt i ejendommens ve og vel – i forhold til foreningens økonomi”, fortæller formanden.

Den ro går videre i selve projektet, som bliver styret af Gaihede, og så er der tænkt smart. Da der var stilladser oppe ved vinduesudskiftning, var der også planlagt udskiftning af nedslidte fuger.

”Planlægning af flere opgaver på samme tid, har sparet os for både udgifter og lange perioder med håndværkere”, siger Herluf Christensen.

 

En fordel på mange måder

Bestyrelsen glæder sig også over at have haft Gaihede til gennem udbud at finde de rette bygge-firmaer til den rette pris. ”Vi er jo ikke byggefolk, så samarbejdet med Gaihede har givet os mulighed for en bedre og mere reel prioritering, som har været til vores fordel,” siger Herluf Christensen fra AB Matosa.

Bestyrelsen glæder sig også over at have haft Gaihede til gennem udbud at finde de rette byggefirmaer til den rette pris.

”Vi er jo ikke byggefolk, så samarbejdet med Gaihede har givet os mulighed for en bedre og mere reel prioritering, som har været til vores fordel på mange måder” siger Herluf Christensen.

Læs hele artiklen om energirenoveringen af AB Matosa

AB Falcken

Takket være en vedligeholdelsesplan og veludført 5 års-plan står 115 år gammel ejendom på Nørrebro knivskarp i dag.

Renovering med store stilladser hele vejen rundt og håndværkere inde i folks boliger er selvfølgelig anstrengende- især i en periode med corona, hvor mange har arbejdet hjemmefra. Men det hjælper på det, når vi ser på bygningen i dag. Vi er i mål med en række projekter, og alle virker tilfredse, siger formand for andelsforeningen AB Falcken, Boye Schnack, som har boet i ejendommen i 31 år og været formand i 7 år.

Boye Schnack er tilfreds med styringen af projekterne, som rådgiveren Gaihede, ingeniører & arkitekter, stod for.

– Vi havde ikke kunnet klare os uden dem. Jeg vil på det kraftigste anbefale at samarbejde med en rådgiver, hvis man sidder i en bestyrelse og skal i gang med en større renovering. Vi er jo ikke professionelle, og renoveringer er komplekse, så det ville aldrig være gået godt uden en rådgiver, siger han.

 

Læs hele artiklen om renoveringen i Byens Ejendom her

Se film med udtalelser fra nogle af vore kunder

Facaderenovering, ny gårdbelægning og vinduesskift på klassisk Vesterbro ejendom. Hør bestyrelsesformanden fortælle.

Klik på billedet for at se filmen på youtube

Sognepræst fra Sankt Ansgars Kirke fortæller om processen med renovering af deres udlejningsejendom i Bredgade. Facaderenovering og nye vinduer

Klik på billedet for at se filmen på youtube