Hvorfor bruge Gaihede som rådgiver ?

Løbende tilsyn • God kommunikation • Effektiv Styring • Faglige kompetencer

Praktikant-opslag


Få den bedste start i rådgivnings- og renoveringsfaget. Gaihede søger praktikanter fra ingeniør-, arkitekt-, konstruktør- og VVS-installatør-uddannelsen.

 

En studerende er mere end bare en lærling eller elev, der skal fyldes op med viden. Han eller hun er også fyldt med nye idéer, engagement og masser af skæve vinkler og spørgsmål til, hvordan tingene skal gøres.

Derfor er det sundt at være sammen med en person under uddannelse, men det er til gengæld også sundt for en studerende at være ude i virkeligheden og dermed gøre sine tanker og visioner bærbare, gennemførlige og samtidig putte mere virkelighed ind i den afsluttende teori og speciale.

Win-Win

Hos Gaihede ingeniører og arkitekter er vi helt bevidste om denne win-win-situation. Og derfor vil vi gerne i kontakt med studerende fra både ingeniør-, arkitekt, vvs-installatør- og konstruktør-uddannelserne, der kunne tænke sig et praktikforløb hos os.

”Gaihede er et spændende sted at være i praktik, da der både er små og store renoverings-, vedligeholds- og ombygningsopgaver, hvor alle rådgiver-faggrupper er inde over som projektledere. Det betyder, at en praktikant kan prøve kræfter med alle slags rådgivningsprojekter under en erfaren projektleder og mentor. Et forløb hos Gaihede hæver praktikantens faglige skills betragteligt”, siger teknisk direktør i Gaihede, Jesper Krog.

Bedre til rådgivning og projektledelse

Gaihede er en ingeniør- og arkitektvirksomhed i Valby med godt 40 ansatte.

Opgaverne er totalrådgivning inden for renovering, vedligehold og udvikling af eksisterende byggeri.

Fra installering af varmecentraler i almene boligblokke på Brøndby Strand og projektstyring af nye badeværelser i en ældre ejendom på Amager til en stor facaderenovering af betonblokke hos Studsgaarden på Østerbro. Opgaverne er alsidige, og der bliver flere af dem.

I Gaihede er vi ambitiøse, og ønsker at være bedst i branchen til rådgivning og projektledelse hver dag. Vi vil gerne have din hjælp til det, og så vil vi gerne sikre dig en god start på din karriere.

Hør mere om praktikant-muligheder

Ring og hør nærmere om et praktikforløb hos Gaihede. Kontakt teknisk direktør Jesper Krog på 70 22 11 41.

 

Se mere om hvem Gaihede er og vores cases på vores hjemmeside Gaihede.dk her.

Se vores video om vores projekter og kunder her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Book møde
Clear
Cache