Hvorfor bruge Gaihede som rådgiver ?

Løbende tilsyn • God kommunikation • Effektiv Styring • Faglige kompetencer

AB Jomsborgvej 27-29/Sundvej 1 Gårdsanering, håndtering af regnvand og affald, prioritering af det miljørigtige og det sociale.

AB Jomsborgvej 27-29/Sundvej 1 i Hellerup har ændret en trist og nedslidt gård, hvor asfalten var fyldt med huller og garagebygningen var så meget i opløsning, at skummadrasser var placeret i taget for at beskytte bilerne mod nedfaldende betonstykker, til en grøn gård. Her har man valgt at  prioritere sociale aktiviteter og håndtering af regnvand på grunden.

Asfalt er skiftet ud med planter, og der er plantet sedum på taget til de overdækkede skure og P-pladser. Den løsning giver ikke kun en grøn udsigt, men kan absorbere regnvand og holde det væk fra kommunens kloakker.

Gårdprojektet tildelt Gentoftes miljøpris

I 2017 fik AB Jomsborgvej 27-29/Sundvej 1 årets miljøpris i Gentofte Kommune for deres gårdprojekt. De delte førstepladsen med et andet grønt projekt i kommunen.

Andelsboligforeningen fik prisen for at have forskønnet deres gård på en bæredygtig og grøn måde.

Der er foretaget følgende arbejder i projektet:

Forarbejde i form af TV inspektion og udskiftning af beskadiget kloakrør, jordbundsanalyse, grundvandspejling og boreprøver, rydning af eksisterende belægning, etablering af grønt tag over bil- og cykelparkering, græsarmering under køreflader i gården, belægning, græsareal, elektrisk låge ved gennemkørslen, etablering af terrasse, rensning af fundament og etablering af fugtspærre langs fundament.

Beboerne har fået en 5 i 1-løsning 

Bestyrelsen i AB Jomsborgvej 27-29/Sundvej kalder deres gårdsanering for en 5 i 1-løsning. Projektet har givet andelshaverne:

  1. Unikke p-løsninger
  2. Unik cykelparkering under tag
  3. Grøn og miljørigtig løsning
  4. Have med duft af planter og græs
  5. Effektiv affaldssortering også under tag

Projektinformation

Beliggenhed

Hellerup

Rådgivningsrolle

Teknisk rådgivning og bistand

Antal boliger

30

Status

Afsluttet
Book møde