Pinsesse Charlottes gade

Hvorfor bruge Gaihede som rådgiver ?

Løbende tilsyn • God kommunikation • Effektiv Styring • Faglige kompetencer

AB Prinsesse Charlottes Gade 23-29 Etablering af altaner

Altaner

Projektbeskrivelse:

Ejendommen fik etableret 28 stk. nye aluminiumsaltaner på gårdsiden. Altanerne blev monteret ved indspænding i murværet fra stueetagen til og med 3. sal, mens de på 4. sal blev monteret med en trækstang. På alle altanerne blev der monteret konsoller i hjørnerne mod bitrappetårnene.

Altanerne har en størrelse på 150 cm gange 360-375 cm med afskårede hjørner ved bitrappetårnene. De blev opsat med en afstand på 20 cm mellem altanerne, der blev placeret ved siden af hinanden mellem bitrappetårnene.

Altanerne blev udført med lukkede aluminiumsbunde, hvorpå der blev monteret lyse hårdttræsgulve. Fronterne på altanerne blev udført i aluminium som tremmerækværk med kvadratiske tremmer. Rækværket blev placeret ud over forkanten, hvor tremmerne stopper ved overkanten af bunden. På rækværket blev monteret en halvrund håndliste af hårdttræ som matchede gulvet.

Afvanding fra altanerne sker direkte over forkanten af disse til terrænet.

Der blev på altanerne ved de to yderste rækker mod naboejendommene og mellem to altaner desuden monteret sideskærme med en størrelse på 210 cm gange 150 cm. Disse er firkantede i satinglas (sandblæst look) monteret i en aluminiumsramme og fungerer som en forhøjet gavl. Dermed får den enkelte beboer en højere grad af privatliv på sin altan.

På gårdfacaden var der allerede et antal franske altaner, hvorfor dørhullerne og dørene kunne genanvendes ved disse. Det betød, at der i forbindelse med altanprojektet kun skulle laves 20 stk. dørhuller med nye altandøre. I forbindelse med udførelsen af de nye altandøre var det nødvendigt at flytte radiatorer i lejlighederne. De nye altandøre blev udført med niveaufri adgang.

Beboerhåndtering:

Gaihede varetog den generelle beboerorientering, hvori baggrunden for projektet blev forklaret samt hvilke ulemper, dette kunne forventes at medføre for beboerne.

Boligerne var beboet under udførelsen af arbejderne, der blev tilrettelagt og gennemført således, at beboerne oplevede mindst mulige gener under forløbet.

10 grunde til at hyre en rådgiver ved altansager

Læs Gaihedes 8 gode råd før opsætning af altaner her.

 

Projektinformation

Beliggenhed

AB Prinsesse Charlottes Gade 23-29

Rådgivningsrolle

Totalrådgiver

Antal boliger

30 boliger
Book møde