Hvorfor bruge Gaihede som rådgiver ?

Løbende tilsyn • God kommunikation • Effektiv Styring • Faglige kompetencer

Rådgivende ingeniører Sjælland

Rådgivende ingeniører og arkitekter på Sjælland

Gaihede er en rådgivende ingeniør- og arkitekt virksomhed beliggende på Sjælland, nærmere bestemt i Valby. Vi arbejder primært i hovedstadsområdet, hvor vi bl.a. rådgiver ejer- og andelsforeninger om vedligeholdelse, renovering og ejendomsudvikling. Vi varetager projekter fra den første idé opstår til der står et færdigt projekt.

Kontakt os allerede i dag for at høre nærmere eller book et uforpligtende møde – og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer. Kontakt os her!

Ingeniørrådgivning på Sjælland og omegn

Gaihede brochure

 

Vores team består af rådgivende ingeniører, arkitekter, bygningskonstruktører og teknikere, som gennem mange år har specialiseret sig i totalrådgivning inden for de områder, hvor vi tilbyder vores ekspertise.

Det betyder, at vi kan tilbyde specialiseret rådgivning, uanset om du står overfor en energirenovering med tilskud, renovering, udvikling og vedligehold af lejligheder, etageboliger, offentlige institutioner eller industriejendomme.

Se mere om processen, og hvad I får ud af et samarbejde med Gaihede i brochuren her:

 

Gaihede tager ansvar for processen

Vores fornemste opgave er at opfylde vores kunders behov – med respekt for dig og for din ejendom. Det gør vi ved at holde godt fast i dansk byggetradition, som vi har gjort siden 1999.

Vi er på bygherres side gennem hele projektet og arbejder altid på at sikre kundeoplevelsen, hvilket også kommer til udtryk i det kundeløfte, vi giver.

 

Book møde