Hvorfor bruge Gaihede som rådgiver ?

Løbende tilsyn • God kommunikation • Effektiv Styring • Faglige kompetencer

Renover Nu

– Spar penge på energiforbrug og undgå dyre følgeskader

Det kan være en stor beslutning at gå i gang med større vedligeholdelsesprojekter, men det bedste råd er: Renover nu.

Energipriserne er på himmelflugt i en grad vi ikke har set i årtier. En måde at imødegå prisstigningerne på er selvfølgelig at skrue ned for forbruget. Det kan man bl.a. gøre ved at energirenovere ejendommen. Nye energirigtige vinduer. Isolering af tag, facade og etageadskillelse til kælder. Renovering af varmecentral og varmesystemer er typisk noget af det, der kan spares mest på. En varmepumpe af ældre dato har i sig selv et så stort strømforbrug, at en udskiftning kan betale sig, og et dårligt indrettet varmesystem giver ofte så store strafafgifter fra forsyningsselskabet, at der er penge at spare på en renovering. Energirenovering har desuden den effekt at indeklimaet i lejlighederne forbedres, og komforten stiger. Det samme gør salgspriserne, da en energirenovering forbedrer energimærket.

Det er dyrt at udsætte vedligehold – Renover i stedet

Hvis I udskyder jeres ejendoms vedligehold, er det på længere sigt en rigtig dårlig forretning. I risikerer at ende med en ejendom, som til sidst bliver en voldsom økonomisk udfordring. Vores erfaring er, at det aldrig kan betale sig at udskyde fornuftige renoveringer. Driftsudgifterne bliver store, følgeskaderne uoverskuelige og så er livskvaliteten i en nedslidt ejendom lavere.

Vi oplever flere sager, hvor foreninger har ventet for længe og renoveringen derfor ender med at blive meget større end forventet. Det er sager som:

  • Utætte tage, der med tiden har ødelagt tagkonstruktion eller skabt hussvamp, der spreder sig til konstruktion og lejligheder.
  • Mindre utætheder på installationer, der med tiden fører til skimmel og svampeangreb i etageadskillelser.
  • Fugerevner i facader, der leder fugt ind i konstruktionen. Med tiden ført til skimmel og svampeangreb i konstruktion.
  • Nedslidte varmesystemer, der i årevis er blevet lappet for mange penge uden at levere ordentlig varme til alle lejligheder.
  • Forældede vinduer, som i årtier førte til dyre varmeregninger og dårligt indeklima.

Kom i gang

Det bedste råd er derfor at se at komme i gang. Få trimmet og energirenoveret ejendommen. For jeres egen skyld.

Kontakt os gerne på 70 22 11 41 eller udfyld formularen nedenfor. Så tager vi en uforpligtende snak og kan lave en plan, der sikrer jeres ejendom fremover.

 

Book møde

Panik-reparationer afløst af renoveringsplan

Takket være en vedligeholdelsesplan og 5-års-renoveringsplan står 115 år gammel ejendom på Nørrebro knivskarp i dag. Andelsboligforeningen AB Falcken har i samarbejde med Gaihede udarbejdet en vedligeholdelses- og renoveringsplan, så både ejendommen og foreningens økonomi bliver tilgodeset. Læs historien  med interview af foreningens formand.

Kontaktformular

"*" indicates required fields

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.