Hvorfor bruge Gaihede som rådgiver ?

Løbende tilsyn • God kommunikation • Effektiv Styring • Faglige kompetencer

Renover-pris


Gaihedes renovering af den katolske kirkes ejendom i Bredgade 67-69 er med i kampen om Renover-prisen 2015.

 

Gaihede har netop indstillet renoveringen af den katolske kirkes ejendom i Bredgade 67-69 til Renover-prisen 2015. Prisen uddeles til de mest markante renoveringer – æstetisk eller teknisk eller begge dele.

Prisen er stiftet for at anerkende og styrke renovering som fag. Bag prisen står Realdania og GI.

I 2014 vandt renoveringen af sportshallen Diamanten i Fynshav i Sønderborg Kommune, og i 2013 var det en renovering af en gammel københavnerejendom i Ryesgade, der vandt.

Respekt for fortid og nutid

Gaihedes begrundelse for indstillingen af Bredgade er, at projektet er et godt eksempel på en renovering, der udviser respekt for både fortid, nutid og fremtid.

En af de uortodokse beslutninger i forbindelse med renoveringen var at udskifte de oprindelige vinduer med ny-producerede vinduer, som blev udført som replika af de oprindelige med både nye rammer og ornamenterede glas.

Afgøres efter sommer

Hvem, der vinder prisen, afgør et nomineringsudvalg. Det vurderer hvilke projekter, der først skal nomineres til prisen. Nomineringerne offentliggøres medio juni, og herefter stemmer et valgkollegium bestående af et bredt udvalg af personer fra byggebranchen om, hvilket projekt, der skal vinde prisen.

Vinderprojektet offentliggøres, og prisen uddeles ved en prisfest den 3. september 2015.

Læs mere og se de mange indstilede renoveringsprojekter på renover.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Book møde