Hvorfor bruge Gaihede som rådgiver ?

Løbende tilsyn • God kommunikation • Effektiv Styring • Faglige kompetencer

Skybrud1-nyhedsbrev


De ejendomsejere, der har sikret sig mod skybrud og voldsomme regnmængder, er lettede. Investeringen har reddet dem fra oversvømmelser flere gange.

 

Før bygherrer investerer i skybrudssikring, skal de ofte selv have oplevet de frustrationer og besvær, som en oversvømmelse i deres bygning medfører i form af dyre vandskader. De ejendomsejere, der har prøvet det, og efterfølgende har skybrudssikret sig hos Gaihede, er godt tilfredse med deres investering.

Siden det historiske uvejr den 2. juli 2011 har vi skybrudssikret en række ejendomme og institutioner i og omkring København.

Bygningerne har nu klaret flere episoder med monsterregn – blandt andet det ekstreme skybrud den 31. august 2014.

En af dem er ejendommen Vestergården, som ligger i Valby mellem Lyshøjgårdsvej, Kjeldgårdsvej og Vigerslev Allé. Her er der 162 lejeboliger. Mange af beboernes kælderrum blev hårdt ramt i juli 2011. Kloakvand ødelagde både værdifulde og personlige ting.

Ikke en dråbe kom indenfor

Efter den dårlige oplevelse hyrede ejeren Gaihede, til at udarbejde en plan for skybrudssikring af ejendommen. Der kom blandt andet nye kloakker og højvandslukkere, og nu holder vandet sig på den rigtige side af murene – også den 31. august 2014, fortæller ejendomsmester Stefan Von Der Recke fra Privatbo, der administrerer ejendommen.

”Skybruddet i 2011 ramte mange hårdt, så der var da beboere, som var nervøse for, at det ville ske igen. Men jeg var rolig. Jeg stolede på de tiltag, der var investeret i, og det holdt stik. Der er ikke kommet en dråbe indenfor”, siger Stefan Von Der Recke.

Vestergården er tør, og det samme er en række andre projekter, som Gaihede har håndteret – blandt andet det store aktivitets- og idrætssted Grøndalscentret i Københavns nordvest-kvarter, som ejes af Københavns Ejendomme. Stedet næsten druknede i regn i 2011.

Godt samarbejde

Sammen med Københavns Ejendomme iværksatte Gaihede en række løsninger for bygningen og anlægget uden om.

”For at håndtere Grøndalscentrets udfordringer i forhold til indtrængende regnvand og kloakvand, har vi måttet tænke bredt, og vi iværksatte flere tiltag. Vi har etableret en ny ACO-rende i asfalten, en barriere til P-kælderen og mange andre former for skybrudssikring ude og inde. Og det har været effektivt”, fortæller bygningsingeniør i Gaihede, Peter Elle Silberg

Ingeniør i Københavns Ejendomme, Jørgen Nielsen, kalder projektet meget vellykket og mener det blandt andet skyldes en unik proces.

”Det var et utraditionelt og stort projekt, og stillede store krav til de helt rette løsninger, men det lykkedes takket være et kanongodt samarbejde med Gaihede, der var rigtig gode til at lytte og sætte sig ind i vores behov og ønsker undervejs i hele processen”, siger Jørgen Nielsen fra Københavns Ejendomme.

Se mere om projektet fra Grøndalscentret her.

Eksempler på, hvem Gaihede har hjulpet med skybrudssikring:

 • Amager Fælled Skole
 • Institution på Amagerfælledvej 53
 • Hele området på Sundholmsvej 6-46
 • Institution på Wibrandtsvej, Amager
 • Københavns Kommunes Byggesagsarkiv i Njalsgade
 • Katrinedalskolen i Valby
 • AB Venneminde
 • Ejendommen Enghave
 • AB Liflandsgade/Røsågade på Amager
 • AAB afdeling 46 og 57
 • Københavns Ejendomme – Hans Knudsens Plads – se mere her.
 • Flere ejendomme i Hvidovre.

Læs mere om skybrudssikring hos Gaihede her

Kontakt

Hvis du gerne vil høre mere om skybrudssikring eller have en vurdering af din ejendoms modstandsdygtighed over for skybrud, kan du kontakte bygningsingeniør i Gaihede, Peter Elle Silberg, på mobil 41 78 57 00

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Book møde
Clear
Cache