Hvorfor bruge Gaihede som rådgiver ?

Løbende tilsyn • God kommunikation • Effektiv Styring • Faglige kompetencer

Totalrådgivning

Totalrådgivning fjerner bekymringerne

Totalrådgivning giver jer styr på hele byggeprojektet. Med totalrådgivning får I bygherrerådgivning, i alle dele af jeres byggeprojekt fra start til slut. Uanset om det er teknisk, arkitektonisk eller økonomisk, så får I hele rådgivningspakken, som i sidste ende sikrer jer, at der er 100 % styr på jeres projekt. Totalrådgivningen er med andre ord med til at styre tid, kvalitet og økonomi, så I har overskuddet og overblikket til at fokusere på jeres ønsker og behov.

Kompetente rådgivere er med jer hele vejen

Et byggeprojekt er aldrig lige til – lige meget hvor let det ser ud. Det ved alle ejendomsejere, der har hyret byggefirmaer og håndværkere til en renovering. Derfor er det vigtigt at have en rådgiver med på holdet, når ejendommen skal renoveres, ombygges og vedligeholdes.

Som jeres rådgiver er vi den uvildige faglige ekspert gennem hele processen. I tæt dialog med jer, både før og under projektet, finder vi de bedste løsninger til jeres behov og de bedste håndværkere til opgaven. Vi er jeres øjne og ører på byggepladsen, sikrer kvaliteten i udførelsen, dokumentationen og overholdelse af aftalerne. Uanset hvilket projekt I har i tankerne.

Gaihede har nogle af branchens dygtigste rådgivende ingeniører, arkitekter og bygningskonstruktører. Uanset jeres projekt kan vi rådgive jer både omkring det byggetekniske, men også sikre, at der vælges den rigtige løsning og den bedste entreprenør til opgaven. Vi er jeres øjne og ører på byggepladsen, og er gode til tage beslutninger til gavn for processen og for jer som brugere og bygherre.

Med Gaihede som totalrådgiver behøver I ikke andre samarbejdspartnere. Vi sikrer jer fuldt overblik over jeres projekt gennem hele forløbet, så I ikke skal bekymre jer om deadlines og aftaler.

Læs mere om byggeteknisk rådgivning

Vi ved, det er store beslutninger

Vi ved også, at det er en stor beslutning, som I skal træffe. Byggetekniske områder er ofte uigennemskuelige og komplekse, og netop derfor lytter vi altid til jeres ønsker og behov, så vi i fællesskab kan finde en løsning, der passer perfekt til jeres projekt. For vi ved, at et ordenligt projektforløb også giver det bedste resultat. Men kan der ikke opstå uforudset arbejde i et byggeprojekt? Jo – og det tager vi hos Gaihede højde for. Vi sørger for, at styringen af uventet arbejde er inden for budgettets rammer.

Gaihedes totalrådgivning rådgiver ikke kun fra byggeprojektets start til færdigt projekt. Vi har efter byggeriets færdiggørelse et 1- og 5-årseftersyn og evt. en supplerende opfølgning. Få mere information om Gaihede 

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak.

Book møde

Book møde

Vi arbejder efter afprøvede standarder

Rådgivere og projektledere følger vores afprøvede standarder hele vejen gennem processen. Uanset om det handler om idéudvikling, projektering, udførsel og eftersyn. Det sikrer rutine, effektivitet og god kvalitet i renoveringen

Effektiv styring – øger fremdriften

Vi laver udbudsmateriale og finder de entreprenører, der er bedst for jeres projekt. Fører grundigt tilsyn på projektet, og sikrer objektiv kontrol og et bedre resultat.

Vi styrer hele processen effektivt og sikrer information og kommunikation så vi kan varsle og passe på beboerne undervejs.

Gaihede rådgiver på byggeplads

Se cases på totalrådgivning

Kontakt os